CrokoClub Forum Index

Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Shko poshtë

Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga DeLiCiouS prej Sat Oct 25, 2008 11:51 pm

Ne fakt ne Shqiptaret jemi popull qe i kemi qef pak thashethemet
dhe meremi me fjal po ashtu dhe paragykojm...ajo beri kshu ai beri kshu
Ju bejn pershtypje fjalet e te tjerve apo e njihni vetveten dhe nuk ju intereson shum cfare thot bota??

DeLiCiouS
DeLiCiOuS
DeLiCiOuS

Female Numri i postimeve : 1356
Registration date : 28/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Lorena prej Mon Oct 27, 2008 9:47 am

Hmmm them se po te isha ne shqiperi edhe mund t'ja vija veshin te merakosesha te merzitesha se i thone nje llafi "gjuha kocka s'ka po kocka thyen". Por qe kur kam ikur nga shqiperia kjo gje nuk me intereson me, sepse kam plot gjera te tjera me se te merrem thashethemi eshte gjeja e fundit qe mund ti kushtoj rendesi.Jeta eshte shume e vogel per tu marre me gjera qe nuk ja vlen :S

Lorena
Bukuroshe
Bukuroshe

Numri i postimeve : 19
Registration date : 26/10/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga sara prej Mon Oct 27, 2008 11:59 am

Hi Lorena simfono kai me to parapano ;nese nje person i jeton per boten dm th i ve vesh se cfare thone do te thote se ke humbur cdo gje ,athere ti nuk jeton per veten tende prandaj kjo nuk don komente shume se c'do njeri nga ne e din shume mire Respekte!

sara
Bukuroshe
Bukuroshe

Female Numri i postimeve : 51
Registration date : 06/10/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga DeLiCiouS prej Mon Oct 27, 2008 6:21 pm

Sara pershendetje nje her si fillim dhe nese ka munsi na i perkthe fjalet qe shkruan ne gjuh
tjeter sepse ka njerez qe nuk kan lidhje me gjuhen Greke.FLM



Dhe nje pyetje desha te beja un ne pergjithsi eshte them qe nuk ju intereson fjalet e botes...
po pse ka raste qe ato llafe na vrasin,na ofendojn dhe ndonjeher ndihmi keq? Dhe juve ju ka ndodh nje gje till apo jo

DeLiCiouS
DeLiCiOuS
DeLiCiOuS

Female Numri i postimeve : 1356
Registration date : 28/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Lorena prej Tue Oct 28, 2008 10:41 am

simfono kai me to parapano =Jam dakort dhe shume (bilemi)
Ronce po mi normal qe ka pas raste qe jemi ndjere keq nga ofendimet po muhabeti eshte ketu motra (llafi do nge dhe sherri do para) as njeren as tjetres sja kemi terezine.Sa mire e ka thene Marigoja Cudia me e madhe 3 dite mban keshtu jan dhe llafet harrohen.
Dhe keshtu qeeee nuk ja vlen mi te semuremi ne se tjetri s'ka c'ben dhe na mban neper goje hajd mo na shtohet hymri JEMI TE RENDESISHME PRANDAJ DHE NA KOMENTOJNE Very Happy ja keshtu duhet te mendojme sa here qe degjojme dicka fyese per ne Very Happy:D:D

Lorena
Bukuroshe
Bukuroshe

Numri i postimeve : 19
Registration date : 26/10/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga StRaNgEr prej Tue Oct 28, 2008 12:12 pm

Fakti qe cdo moment te dites tone jemi te rethuar nga te tjere dhe nje pjese e madh e mendimeve tona ndikohen dhe imponohen nga ata qe na rrethojne eshte krejt normale qe edhe fjalet e tyre kane nje fare peshe tek ne e smund te jemi krejt indiferent eshte pune tjeter pastaj sa prej tyre duhet tua veme veshin e sa prej tyre duhet ti injorojme me heshtje.

StRaNgEr
Imort@l-$pirit
Imort@l-$pirit

Male Numri i postimeve : 448
Age : 32
Location : Ku Te Na Zere Nata :P
Registration date : 28/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Mistrece prej Wed Oct 29, 2008 3:10 am

E dini çdo te thote te shumezosh me zero çfare degjon verdalle? Ja pak a shume ky eshte mendimi im per temen....Ketu veçohen rastet kur opinioni vjen nga nje familjar...aty do s'do, do ndikohesh.

Mistrece
Kapo i Kapove
Kapo i Kapove

Female Numri i postimeve : 73
Location : Verdalle
Registration date : 28/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga ELIN prej Wed Oct 29, 2008 10:02 am

pak e sakt
se cthot bota as mos e vrisni mendjen fare
kushdo qe flet per c'do cilin dijeni se asnjeher sflasin per mire por si e si ti gjejn ndonje te mangut per te patur dicka te thon
jet pa thashetheme ska

ELIN
WebMaster
WebMaster

Male Numri i postimeve : 557
Age : 32
Location : ATHIN
Registration date : 03/10/2008

http://www.CrokoClub.tk

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga StRaNgEr prej Fri Oct 31, 2008 8:35 pm

mistrece shkruajti:E dini çdo te thote te shumezosh me zero çfare degjon verdalle? Ja pak a shume ky eshte mendimi im per temen....Ketu veçohen rastet kur opinioni vjen nga nje familjar...aty do s'do, do ndikohesh.

Ua ja dhe mistrece qe ndikohet vec nga mendimi i familjes por harrone se nje pjese te mire te kohes e kalone ne shoqerine e te tjerve dhe te tregohesh kaq indiferente ndaj cdo gjeje qe mund te te thone nuk mendoj se po thua te verteten Evil or Very Mad

StRaNgEr
Imort@l-$pirit
Imort@l-$pirit

Male Numri i postimeve : 448
Age : 32
Location : Ku Te Na Zere Nata :P
Registration date : 28/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Emi prej Sat Nov 01, 2008 12:31 am

Do ndikohesha vetem nga mendimi i nje njeriu qe ndodhet nje shkalle me lart se une.

Emi
Sweet Voice
Sweet Voice

Female Numri i postimeve : 602
Age : 26
Registration date : 08/10/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Chaos prej Sat Nov 01, 2008 12:52 pm

Kur flas me kte lart gjithmone.. king

_________________
When life hands you lemons, ask for salt and a bottle of tequila

Chaos
Dangerous minds
Dangerous minds

Male Numri i postimeve : 1005
Location : Europe
Registration date : 25/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga MooN prej Tue Nov 04, 2008 5:06 pm

Merzitem per momentin kur flasin gjera qe sjan te verteta pastaj them varja ket pun kan njerzit Very Happy

_________________
Act Dumb , Play Smart

MooN
Super Moderator
Super Moderator

Female Numri i postimeve : 543
Location : MooN
Registration date : 29/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga DeLiCiouS prej Tue Nov 11, 2008 11:47 pm

Si na shajn ashtu dhe shajm ska njeri qe nuk meret me thashetheme e kemi icik ne gjak ne Shqiptaret

DeLiCiouS
DeLiCiOuS
DeLiCiOuS

Female Numri i postimeve : 1356
Registration date : 28/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga MooN prej Thu Nov 13, 2008 2:02 pm

Po po vdesim me u mar me punet e tjetrit Laughing

_________________
Act Dumb , Play Smart

MooN
Super Moderator
Super Moderator

Female Numri i postimeve : 543
Location : MooN
Registration date : 29/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga DeLiCiouS prej Thu Nov 13, 2008 4:29 pm

Sic meren te tjeret me punet tona Razz icik ka lezet ne fakt kur njeriu nuk flet per keq kur behet llaf per thashesheme te demshme keq shum keq :S

DeLiCiouS
DeLiCiOuS
DeLiCiOuS

Female Numri i postimeve : 1356
Registration date : 28/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga sara prej Thu Nov 13, 2008 6:03 pm

Do me bente te mendoja nese ndonjeri do thote dicka per mua , dhe do mundohem te shikoj kush eshte ai njeri qe flet kete gje dhe do shikoja sa te drejt ka jo me qellimin se me shqeteson mua si person por ndonje here ka gjera qe nuk i vene re vete ne jeten tende duhet nje i trete mbase per ti vene ne dukje flas gjithmone per njerzit qe kam nje (alfa) komonikim me ta ok ; respekte

sara
Bukuroshe
Bukuroshe

Female Numri i postimeve : 51
Registration date : 06/10/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Lorena prej Tue Dec 09, 2008 9:16 am

StRaNgEr shkruajti:
mistrece shkruajti:E dini çdo te thote te shumezosh me zero çfare degjon verdalle? Ja pak a shume ky eshte mendimi im per temen....Ketu veçohen rastet kur opinioni vjen nga nje familjar...aty do s'do, do ndikohesh.

Ua ja dhe mistrece qe ndikohet vec nga mendimi i familjes por harrone se nje pjese te mire te kohes e kalone ne shoqerine e te tjerve dhe te tregohesh kaq indiferente ndaj cdo gjeje qe mund te te thone nuk mendoj se po thua te verteten Evil or Very Mad





Per mendimin tim mistrece ka folur shume mire Stranger se ne qofte se shoqeria te mban neper goje s'ke ce do ate shoqeri.

Lorena
Bukuroshe
Bukuroshe

Numri i postimeve : 19
Registration date : 26/10/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga JoKeR prej Tue Dec 09, 2008 8:15 pm

BASHKOHEM EDHE UN ME KETE MENDIM

_________________
I Will Have My Vendetta , In This Live Or The Next

JoKeR
Vendetta
Vendetta

Male Numri i postimeve : 896
Age : 24
Location : Darkness
Registration date : 26/11/2008

http://www.crokoclub.tk/

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Beko prej Tue Dec 09, 2008 9:19 pm

hmmmmmmm nga robt qe jan cik me lart se une sic e thot edhe Emi se nga tjeret sma nin fare Very Happy

_________________



Beko
Moderator
Moderator

Male Numri i postimeve : 154
Age : 26
Location : Tirana
Registration date : 01/12/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga sara prej Wed Dec 10, 2008 10:49 am

Beko vertet familja eshte ajo qe duhet te kemi respekt por..... nga familja dalin shume kategori njerzish opo jo....dhe duhet te jemi ne gjendje te shohim ca gjera sa do te renda te jene ! duhet te mesojme se dy persona mund te verejne te njejten gje ,dhe te shikojne dy gjera te ndrshme....... RESPEKTE

sara
Bukuroshe
Bukuroshe

Female Numri i postimeve : 51
Registration date : 06/10/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Mistrece prej Wed Dec 10, 2008 5:14 pm

StRaNgEr shkruajti:
mistrece shkruajti:E dini çdo te thote te shumezosh me zero çfare degjon verdalle? Ja pak a shume ky eshte mendimi im per temen....Ketu veçohen rastet kur opinioni vjen nga nje familjar...aty do s'do, do ndikohesh.

Ua ja dhe mistrece qe ndikohet vec nga mendimi i familjes por harrone se nje pjese te mire te kohes e kalone ne shoqerine e te tjerve dhe te tregohesh kaq indiferente ndaj cdo gjeje qe mund te te thone nuk mendoj se po thua te verteten Evil or Very Mad


Stranger shpesh here shoqeria te gjykon ose ti vet nuk do te tregohesh e sinqert...atehere pse te marr per baze nje mendim kur une e di qe nuk eshte i ndertuar mbi nje te vertete mbi mua...Te siguroj babale, se opinionin e te tjereve nuk e perfill fare, dhe nese nje person me pelqen dhe dua te kem shoqeri atehere ia imponoj respektin ndaj meje deri ne ate pike sa mos te kete me fjale te keqija per te thene per mua. Wink
Sa per familjaret...eh i kam te shenjte, u degjoj fjalen. Smile

Mistrece
Kapo i Kapove
Kapo i Kapove

Female Numri i postimeve : 73
Location : Verdalle
Registration date : 28/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga DeLiCiouS prej Tue Dec 30, 2008 3:48 am

opinioni tek ne ne atdhe eshte akoma ai qe vret me shuuum
por mua sme intereson shum dhe ktu ku jam dhe ne atdhe kur shkoj..
as opinioni as mileti qe flasin e as paragjykimet

DeLiCiouS
DeLiCiOuS
DeLiCiOuS

Female Numri i postimeve : 1356
Registration date : 28/09/2008

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Llokume prej Fri Jun 05, 2009 5:54 pm

opinioni publik është përpjekja për të organizuar injorancën e njerëzve, për t'i dhënë dinjitet duke përdorur forcën fizike

Llokume
Administrator
Administrator

Female Numri i postimeve : 112
Location : durrsake e embel
Registration date : 06/05/2009

http://www.ambra.forumattivo.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Re: Sa i rendesishem eshte opinioni i te tjereve per ty

Mesazh nga Sponsored content Today at 6:17 pm


Sponsored content


Mbrapsht në krye Shko poshtë

Shiko temën e mëparshme Shiko temën pasuese Mbrapsht në krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi